“Een groot netwerk van onderhoudsspecialisten in verschillende vakdisciplines. 
 
     

ONDERHOUD GEBOUWEN

Voor zowel de zakelijke als particuliere pandeigenaar is Jebeco Bouwservice en Onderhoud
de aangewezen partner voor onderhoud gebouwen. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit op het gebied van hang en sluitwerk aan ramen en deuren.

Ontzorgen

Met de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in de onderhoudsbranche kunnen wij eigenaren en beheerders van vastgoed ontzorgen als het gaat om kwaliteit en effectief onderhoud van panden c.q. gebouwen. Een van onze specialiteiten is het onderhouden van sluitingen van draaikiepramen, hout, kunststof en aluminium. Onze kracht ligt in het snel en vakkundig oplossen van klachten en/of problemen, voor een vooraf afgesproken bedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

Onderhoud

Onderhoud aan (draaikiep-) ramen en deuren is belangrijk. Voor goed functioneren van de bewegende delen is het regelmatig smeren van belang. Het smeren van de bewegende delen is iets wat u eventueel zelf kunt doen, met een siliconenspray of WD40. Wij raden het gebruik van olie sterk af: dit kan aankoeken en uw sloten juist verslechteren.

Het sluitwerk bij draaikiepramen/deuren is merkgebonden. Het laten vervangen door een vakman of slotenmaker is dan ook een verstandige keuze. De oudere systemen zijn herkenbaar aan de messingachtige kleur en voorzien van rolnokken, deze systemen hebben geen SKG keurmerk. De nieuwere systemen zijn zilverkleurig, hebben paddenstoelnokken en veelal een SKG merkteken met * of ** sterren. Met SKG goedgekeurde raamgrendels / bijzetsloten of hangnaadbeveiligers kunt u de oudere systemen verbeteren.

Contact

Heeft u een raam of een deur waarvan de sluiting niet meer naar behoren functioneert? Dan helpen onze slotenmakers u graag. Wij leveren en monteren uw insteekslot, oplegslot of bijzetslot. Indien mogelijk herstellen wij het kapotte slot. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.